Vincent Brévart

Vincent Brévart
Винсент Бреварт

Бриџ и Мини Бриџ - Игра со карти DeutschItalianoEspañolFrançaisEnglish

Почетна страна

Играй безплатно Бриџ против компјутерот

Официјална веб-страница од SimiliBridge (Симилибриџ). Игри со карти (Бриџ и Мини Бриџ) против компјутерот, без регистрација, бесплатна верзија, неограничена, целосна и без реклами. Не треба да бидете приклучени на интернет за да можете да играте. за ПК (секој Windows), Mac OS X, Линукс.

Дното
на страната

SimiliBridge
(Симилибриџ)

SimiliBridge

за ПК (секој Windows)
без регистрација

SimiliBridge

Бриџ и Мини Бриџ

Преземете страници
англиски
англиски
француски
француски
шпански
шпански
италијански
италијански
германски
германски

бесплатна верзија, целосна, неограничена и без реклами

Директен линк до оваа страница, може слободно да се користи :

https://vincent-brevart.fr/world/mk/card-games/bridge-free-mk.html