Vincent Brévart

Vincent Brévart
Винсент Бреварт

Правила на играта  

Почетна страна

Игри со карти - Правила на играта

Правила на играта (Белот, Бељот, Бриџ и Мини Бриџ, Президент, Вист). Како да се игра Белот (Бељот), Бриџ и Мини Бриџ, Президент (Задник!) и Вист (Лифт, Охел, О Ад). Игри со карти против компјутерот, без регистрација, бесплатна верзија, целосна, неограничена и без реклами. за ПК (секој Windows), Линукс, Mac OS X.

Дното
на страната
Како да се игра Белот (Бељот), Бриџ, Президент
и Вист (Охел - О, Ад)

Дама срце

Дама срце

Крал пик

Крал пик

други јазици
англиски
Правила на играта на англиски

француски
Правила на играта на француски

шпански
Правила на играта на шпански


Други линкови за полето за играње

Белот (Бељот)

англиски   англиски
https://www.pagat.com/jass/belote.html     


Бриџ и Мини Бриџ

англиски   англиски
https://www.pagat.com/boston/bridge.html


Президент

англиски   англиски
https://www.pagat.com/climbing/president.html


Вист (Охел - О, Ад)

англиски   англиски
https://www.pagat.com/exact/ohhell.html     

https://www.pagat.com/exact/romwhist.html