Vincent Brévart

Vincent Brévart
Винсент Бреварт

Македонски (Macedonian) DeutschItalianoEspañolFrançaisEnglish

други јазици

Белот (Бељот) - Бриџ - Президент - Вист

Игри со карти за ПК, бесплатно симнување. Бесплатни игри со карти (Белот, Бељот, Бриџ, Президент, Вист) против компјутерот. Целосна верзија за превземање. игри бесплатно превземање игра тука сам против компјутерот и недостаток на мултиплеер. Не треба да бидете приклучени на интернет за да можете да играте. за ПК (секој Windows), Линукс, Mac OS X.

Дното
на страната
Добредојдовте на мојот личен сајт

Моите главни центри на интерес се програмирање, решавање на проблеми и вештачка интелигенција. Овде ви ги претставувам моите програми бесплатни од игри со карти некои од нив можеби ќе ве расположат или ќе ве заинтересираат. Имајте на ум дека за жал тие се преведени на само пет јазици наведени подолу.

англиски    француски    шпански    италијански    германски

Авторски права

Сите мои софтвери се заштитени со Законот за авторски права, но можат слободно да се користат од страна на физички лица. Но, од друга страна, тие не се слободни за споделување . Треба да знаете дека некои сајтови, кои ви нудат да ја превземете било која верзија на моите програми, тоа го прават нелегално. Оттука, можете да се сомневате во нивната безбедност.

Bel Atout
Белот
SimiliBridge
Бриџ
Élysée
Президент
Far Whist
Вист

Овој сајт посветен на игри со карти е некомерцијален и нема реклами. игри бесплатно превземање игра тука сам против компјутерот и недостаток на мултиплеер. Не треба да бидете приклучени на интернет за да можете да играте.

Директен линк до оваа страница, може слободно да се користи :

https://vincent-brevart.fr/world/mk/index.html